Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Присутни на пазарот 16 години. Успешна соработка со компании низ цела Македонија и надвор од неа. Желбите и визиите за уредување на вашиот дом овде добиваат поинаква димензија и стануваат реалност. Подготвени сме секоја желба на клиентот да ја задоволиме. Докажан квалитет и долготрајна соработка. Бидете дел од нашата приказна.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Euroconnect?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.