Galanterija Ohrid

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Галантерија ДООЕЛ е претпријатие кое успешно функционира веќе 22 год. во Охрид, Струга и Велес, кое се одликува со бескрекорна услуга и квалитет на производи за вашиот дом, деловен или угостителски обејкт и сл. како : оков за столарија и мебел, галантерија и аксесоари за мебел, алуминиумски украсни лајсни за мебел, алуминиумски лајсни за паркет и ламинат како и оков за алуминиумска столарија и ролетни и др. по најповолни цени.
Довербата на нашите купувачи ни е на прво место.
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.
     

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Galanterija Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.