Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ЗЛАТЕВ-ТРЕЈД e компанија која се занимава со производство на ХТЗ опрема, односно работни униформи.Нудиме квалитетно изработени производи покрај за типичните индустрии- градежништво, производство на храна, кондиторска индустрија, земјоделство и други индустриски капацитети, имаме и производи за хотелиерство, гастрономија, угостителство, здравство, и за други услужни дејности како и производство на разни модели врз основа на побарувачката на купувачите. Целиме кон квалитетен и практичен производ по прифатливи цени.Поволни услови по поголеми количини а згора на се имаме и Cashback i Shoping Points..... во очекување на вашата соработка!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zlatev -Trejd?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.