Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Фор Лејди ДООЕЛ – компанија која започна со работа во 1995 година во Скопје со основна дејност производство на женски и детски хулхопки за продажба и извоз на поголеми и помали количини, во и надвор од Македонија. Во првите години од своето постоење Фор Лејди ДООЕЛ беше препознатлив по своите основни брендови Саманта, Луција и Сања на пазарот, за сега да прерасне во бренд кој препознава над 50 активни производи со своите варијанти на бои и броеви. Низ годините иновативноста, иксуството, вложувањето во опрема, унапредувањето на производствените процеси со посовремена технологија ни помогнаа да развиеме повеќе брендови и модели на производи кој се основата за секојдневниот совршен изглед на секоја жена. Континуирано работиме на усовршување на производството и производите по потреба на купувачите, трендовите и новите технологии. Нашите производи се пласирани најмногу на домашниот пазар, а како извозни пазари распространети се низ целиот Балкански регион. Долгогодишното искуство ветува доверба за изработка и испорака на материјали во одличен временски рок. Нашата цел е производство и пласман на што поширок спектар на Македонски производи, препознатливи по оргинален и уникатен модел на изработка кој воедно ќе биде вистинскиот избор на секоја современа девојка и жена.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од For Lady?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.