Igrachki Makpromet

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Макропромет е фирма со долгогодишна традиција од 1990 година, со локација во малиот Безистен. Се занимаваме со продажба на училишен прибор, канцелариски материјали, играчки за деца, тротинети и точаци за деца.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Igrachki Makpromet?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.