ADVOKAT SNEZHANA BOGESKA

Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Сабота 08:00 - 20:00
  Среда 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302221

Опис

Адвокатската канцеларија постои од 1999 година. Канцеларија на Снежана Богеска се наоѓа зад поштата во строгиот центар на градот и ги нуди сите адвокатски и правни услуги во сите области.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ADVOKAT SNEZHANA BOGESKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.