Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Артиколор има 2 локации во Битола, едната е кај старата селска автобуска, а другата се наоѓа на улица Цар Самоил .Во Артиколор ќе пронајдете секаков вид на лепила, производи за градежништво, молерско - фарбарски алат.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ARTICOLOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.