Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Радиостаницата ПлусФорте е радио станица која емитува 24 часовна програма за Тетово, Гостивар и пошироко.
Има емисии од забавно музички карактењр во живо каде може да се порачаат за емитување реклами кои се снимаат во самото студио на најпрофесионална опрема. 
Пренесува музичко спортски настани од регионот како и најнови вести
Член на Асоциацијата на приватните електронски медиуми на Македонија


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PLUS FORTE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.