Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

СИТИ РАДИО секојдневно емитира и реимитира програма од забавно - музички карактер. Снима сопствени реклами и џинглови. Во сама програма редовно гостуваат познати музичари, групи и водители како и ДЈ од Скопје и Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CITY RADIO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.