Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 17:00
  Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
  Bel Kamen boj 2 a
  1430 Kavadarci
  telefon 070/394-354
  telefon 078/394-354
  telefon 078/394-356
  fiksen broj 043/609-100
 • ID на Трговски Партнер
  36302196

Опис

Nudime kompletna usluga pri organiziranje na pogreb - golem izbor na pogrebalna oprema, iskop i zakop, prevoz lokalen i megjunaroden, pravenje nekrolozi itn...

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HUMKA Kavadarci?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.