Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

ОписСтудио Ckaki Tattoo се наоѓа во Прилеп и предлага секаков вид на тетоважи.
Повелете во Ckaki Tattoo за тетоважи каде што нудиме тетоважи и пирсинг и бенефиции со користење на Cashback картичките.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Chaki Tattoo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.