Apteka ELENA FARM

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


АПТЕКИ "ЕЛЕНА-ФАРМ " се основани во 2008 год.
Уште од првиот ден,примарно сме фокусирани да обезбедиме квалитетна здравствена заштита на граѓаните преку непосреден,професионален и индивидуален пристап со конкретна фармацевтска грижа за секој пациент/клиент.
Нашите аптеки Ве обезбедуваат со :
- комплетен асортиман на лекови и ОТЦ препарати во секое време;
-продукти за орална хигиена;
-богат бебе програм (козметика,бебешки храни и каши,играчки,пелени... )
-голем избор од медицинска и комерцијална козметика од најреномираните брендови;
-целокупен избор на ортопедски и медицински помагала;
-диоптерски очила и очила за сонце ;
-здрава исхрана;
-чаеви и билни производи .
Редовно организираме презентации,советувања,едукации и промоции за нашите ценети пациенти/клиенти.
Благодарение на Вас постоиме и се развиваме заедно ,понесени од Здравјето ,Науката и Природата ,следејќи ги најновите светски трендови во фармацијата.
Во здравјето е иднината ,секогаш блиску до Вас !
АПТЕКИ "ЕЛЕНА-ФАРМ "ДОЈРАН и БОГДАНЦИ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka ELENA FARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.