Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

КС КЕРАМИКА е фирма која сака да создаде нова слика за продажбата на плочки санитарија и чешми во Битола и пошироко 
Увезувајки ги сами поголем дел од производите за продажба знаеме точно што им продаваме на нашите ценети купувачи и комитенти
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RESAVA KS Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.