Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Рајска Градина пакува и дистрибуира зачини, семиња, суво овошје и зеленчук. Производите се наоѓаат во малопродажба во повеќето големи ланци на маркети во Скопје и Македонија.
Како и во многу ресторани на подрачјето на Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RAJSKA GRADINA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.