Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Najdobrata prodavnica za zdrava hrana i suplementi vo grad Kavadarci.Vo prodavnicata moze da kupete organski namirnici i suplementi isklucivo na prirodna baza. Prodavnicata raspolaga so profesionalen kadar od koj moze da dobiete strucen medicinski sovet za koristenje soodtvetno za ponudenite proizvodi.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VIVA-S 2017?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.