Berberski salon PETRE

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Кај нас може да добиете квалитетни услуги по најповолна цена во градот.
Нудиме:
Стрижење
Бричење
Се наоѓаме на највисокиот и најубавиот дел од градот со прекрасна глетка.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Berberski salon PETRE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.