Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Авто Школа ДЕЈАН оспособува кандидати за возачи за Б , Ц и Ц+Е катагорија , со сопствени возила и сопствен кабинет за настава и канцеларија за прием на кандидати.
Стручноста, посветеноста и професионализмот се главните одлики на инструкторите и вработените во оваа авто школа .

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avto Skola Dejan?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.