Angropromet Kavadarci

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Хотел, Ресторан, Игротека по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Изнајмување на сала по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Членските предности за прослави ќе се регистрираат во случај кога истите се договорени пред организација на прославата.

Опис

АД АНГРОПРОМЕТ - Кавадарци, Ви нуди различен тип на простории за состаноци, семинари, свадби и фамилијарни прослави од секаков тип и големини.
Во четирите ресторански сали со капацитет од 200 до 500 гости, секојдневно се организираат свечености, гала вечери, состаноци, семинари и други настани, нашиот љубезен персонал се грижи и Ви помага во Вашата организација, а со нашата професионална услуга ќе ја почуствувате пријатната атмосфера и уникатниот амбиент и ќе ја пронајдете вистинската убавина и желбата да повторно се вратите.
Во завршна фаза пред стартување е нашиот хотелски дел со 70 легла, како и посебно дизајниран ресторан со игротека и катче за најмилите.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Angropromet Kavadarci?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.