Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Рибарница Стење е седум години на пазарот со предходно годишно искуство. Нуди свежа слатководна и морска риба и замрзната морска риба. Се наоѓа на улицата кај рибарниците. 
Печиме риба на скара.
 

Нудиме:
- Ослич;
- Калифорниска пастрмка;
- Скуша;
- Тиквешки и Преспански крап
- Ципура и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ribarnica STENJE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.