Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Дејноста на друштвото е производство , одржавање и монтажа увоз-извоз , ремонт на индустриска опрема, изработка и монтажа на инсталации за греење и ладење, изработка и монтажа на инсталации за водовод, канализација и санитарија соларни системи и сл. , а за што поседува и лиценца „Б“ со бр. И.879/Б за изведувач на градби од втора категорија. 

Во соработка со ДОО „ТЕРМО ТЕХНИКА ВМ“ Прилеп , успешно се покрива и пазарот за изработка и монтажа на челични конструкции , изработка и монтажа на садови под притисок парни и топловодни котли , цистерни , силоси , бојлери , дупликатори и друга процесна индустриска опрема , а за што располага со комплетна опрема како дигалки , платформи и комплетно опремена машинска работилница. 

Друштвото е произлезено од ДОО „ПОМ“ Битола формирано во 2003 год. , а како ДООЕЛ „ПОМ-АКВА“ Битола фигурира од 2015 год. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од POM-AKVA Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.