Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија е насочена и се специјализира на пазарот за производство на хемиски стредства за чистење, нега и заштита на автомобилите. Воедно таа е и една од најголемите на ова поле во Грција и регионот.
Ние дизајнираме и произведуваме средства при што обрнуваме огромно внимание на квалитетот и високата услуга на нашите клиенти.
Во нашите лабаратории можеме да проучиме и произведеме било каков производ за пазарот на кој сме специјализирани или е од ваш интерес.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VULIS-Hem?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.