Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Направи веб страна во неколку чекори за само 590 денари месечно.
Едноставно како работа во Word без технички познавања!
1. Пребарај домејн на shop.ekarta.mk, одбери и кликни купи,
2. Одбери хостинг најевтиниот пакет од 590ден/месечно,
3. Следи ги чекорите и плати.

Веднаш по плаќањето ќе се активира копче:
1 - ВО.мк креатор на веб страни, кликни на него,
2 - одбери дизајн и измени ги текстовите,
3 - Кликни на копчето Publish.
По зачувување може да ја видиш својата веб страна на селектираниот домејн.

Како до прва страна на Google?
Закупи ХОСТИНГ, доменот во.мк ќе го добиеш ГРАТИС! Направи веб страна веднаш и одбери дизајн од 340 професионални темплејти, Едноставно, БЕЗ технички познавања!

Опис


Направи веб страна во неколку чекори за само 590 денари месечно. 
Едноставно како работа во Word без технички познавања!
1. Пребарај домејн на shop.ekarta.mk, одбери и кликни купи,
2. Одбери хостинг најевтиниот пакет од 590ден/месечно,
3. Следи ги чекорите и плати.

Веднаш по плаќањето ќе се активира копче: 
1 - ВО.мк креатор на веб страни, кликни на него, 
2 - одбери дизајн и измени ги текстовите, 
3 - Кликни на копчето Publish.
По зачувување може да ја видиш својата веб страна на селектираниот домејн. 

Како до прва страна на Google? 
Закупи ХОСТИНГ, доменот во.мк ќе го добиеш ГРАТИС! Направи веб страна веднаш и одбери дизајн од 340 професионални темплејти, Едноставно, БЕЗ технички познавања!


Изработка на веб страни и одржување на истите.
Хостирање на веб страни и емаил.
Изработка на нов дизајн и потребни содржини текстуални и графички измени, програмирање и додавање на потребни додатоци.
Веб продавница изработка, одржување и едукација за успешна работа. 
Одржување и промоција на сите видови на веб страни.
.net развој на апликации или специјализирани веб страни.
Консултации за интернет рекламирање и развој на апликации.


За да ја направите вашата забава уште поинтересна.
Изнајмете Photo Booth на 078284433.
Инстант менување на позадини, фотографии, гифови или бумеранг клипови.
Промоција на бизнис и други настани или дополнителна забава на родендени, матурски, свадби, и разни прослави.
Локација за поставување во канцеларија, наш простор, дома или на отворено. Во ресторани, кафичи, барови, игротеки.
Резервирај веднаш на телефон, емаил.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EKARTA Libro?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.