Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 22:00
  Недела 08:00 - 21:00
 • Контакт
  tel: +389 46 831 262
  mob: +389 71 432 000
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36302117

Опис

Pharmacy " Pharmacon " në qendër të Dibrës me asortiman të gjëre barnash.
Pharmacy " Pharmacon " во Центарот на Дебар , располаѓа со широк асортиман на лекови.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Farmakon?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.