Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

3Д Проект Студио филмска продукција,активна на маркетинг пазарод од 1996 година.Како реномирана видео и аудио продукција има продуцирано голем број на проекти,организирано(конгреси,свечени отварања,семинари,промоции и сл)како и соработка со сите ТВ сервиси во Р.Македонија и пошироко.во полето на продукцијата  има искуство со пренос на повеќе типови на социјални и политички настани,дебати дуели и широк спектар на спортски натпревари.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 3D PROEKT STUDIO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.