MI KOMERC 2000 KAVADARCI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ми - Комерц е фамилијарна фирма, чии почетоци датираат од далечната 1989год., најпрво со трговија, па по неколку годишно постоење и со производство на алуминиумска браварија. Поради тоа што барањата на клиентите ни се на прво место ја проширивме нашата дејност и со прозводство на најпрво испитана, по сите стандарди ПВЦ браварија, а и со производство на сите видови стакло.
Со долгогодишното искуство се здобивме со круг на пријатели - соработници како Адора Инженеринг - Скопје, Мак Бис - Скопје, Настел Скопје, Јоки - Скопје, Ибо Под Прилеп, ИГМ ТРЕЈТ - Кавадарци, Дрексл Мајер - Кавадарци, Фени индустри - Кавадарци, Виа Вевчани - Вевчани...
Се здруживме и со Хабитат-здружение за хумано домување преку кое изработивме многу станбени згради се со цел за олеснување на клиентите при плаќање на рати до 36 месеци а при тоа заштеда на електрична енергија,затоа што со задоволсвото на клиентите добиваме и поголен стимул за работа.
Нашето мото е ВАШАТА НАСМЕВКА ЗА НАС ЗНАЧИ УСПЕХ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MI KOMERC 2000 KAVADARCI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.