Vali Tobacco Shop

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Cashback kartela nuk vlen per blerjen e cigareve dhe prepaid rimbushjet e telefonave.

Cashback картичката не важи за купувања на цигари и припејд надополнувања на кредит за мобилни.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vali Tobacco Shop?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.