PZU APTEKA GALENIUM

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

НАПОМЕНА :
Cashback предностите не важат за лековите на позитивна листа на фондот за здраство.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU APTEKA GALENIUM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.