Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Секој посакува да има убав и атрактивен изглед,а убавата и бела насмевка е првото нешто што сите го забележуваат.
Нашата современа стоматолошка ординација SMILE DENT,предводена од спец.д-р.Елена Смилева-Ристовска и д-р.Марина Смилева-Прентоска,е совршениот избор за да го постигнете тоа.
Стоматолошката ординација SMILE DENT ви ги нуди следниве услуги:
  Пломбирање и ендодонтско лекување на забите,
  Изработка на коронки и мостови од метал и безметална керамика,тотални и парцијални протези,визил протези, 
  Изработка на мобилни и фиксни апарати за исправување на забите и целокупен ортодонтски преглед
  Залевање на фисури,пломбирање на млечни заби кај најмладите посетители во нашата ординација
  Професионално ласерско белеење на заби,чистење на забен камен полирање и пескарење на забите
  Екстакција на заби
Повелете во нашата ординација, постигнете ја вашата убава и бела насмевка во пријатна и опуштена атмосфера,ве очекуваме.
Тимот на SMILE DENT.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Smajl Dent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.