PZU-apteka M&M FARM Tetovo

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

            Аптеката М&М има богат асортиман на лекови и помошни лековити средства, а на своите клиенти им нуди можност за подигање на лекарсва преку фондот за здравство.
             Снабденост со лекови во секое време, секогаш блиску до своите потрошувачи, висока професионалност, стручност и експедитивност при услугата.            

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU-apteka M&M FARM Tetovo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.