LINGVA MAKSIMUS KJJ Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Училиштето Лингва Максимус за странски јазици се наоѓа во строгиот центар на градот Скопје. Тринаесет години постоиме како бренд . Ви стоиме на располагање во секое време и секогаш сме тука за да ги задоволиме вашите потреби.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од LINGVA MAKSIMUS KJJ Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.