Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

УШТЕ ОД ПОЧЕТОК НА НЕЈЗИНОТО ПОСТОЕЊЕ МАН ЕЛЕКТРОНИК НУДИ ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ИНДУСТРИСКИ, ДЕЛОВНИ И СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ.СО ДОВОЛНА ДОЗА НА РАСПОЛОЖЕНИЕ,ЉУБЕЗНОСТ И СЕРИОЗНОСТ,ТИМОТ ЗА ИЗВЕДБА,СОСТАВЕН ОД ИСКУСНИ И ВЕШТИ ИНЖЕНЕРИ И ЕЛЕКТРИЧАРИ КОЈ ОД СЕКОГАШ ЈА ИЗВРШУВААТ СВОЈАТА ДОЛЖНОСТ СО ЕФИКАСНОСТ,НАВРЕМЕНОСТ И ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТОТ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAN ELEKTRONIK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.