Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

УШТЕ ОД ПОЧЕТОК НА НЕЈЗИНОТО ПОСТОЕЊЕ МАН ЕЛЕКТРОНИК НУДИ ИЗВЕДБА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ИНДУСТРИСКИ, ДЕЛОВНИ И СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ.СО ДОВОЛНА ДОЗА НА РАСПОЛОЖЕНИЕ,ЉУБЕЗНОСТ И СЕРИОЗНОСТ,ТИМОТ ЗА ИЗВЕДБА,СОСТАВЕН ОД ИСКУСНИ И ВЕШТИ ИНЖЕНЕРИ И ЕЛЕКТРИЧАРИ КОЈ ОД СЕКОГАШ ЈА ИЗВРШУВААТ СВОЈАТА ДОЛЖНОСТ СО ЕФИКАСНОСТ,НАВРЕМЕНОСТ И ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТОТ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAN ELEKTRONIK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.