Servis za cistenje - MP KOMPANI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

МП Компани Ви ги нуди следните услуги:
- Рачно чистење и оддржување на станови, канцеларии, деловни објекти
- Хемиско чистење на душеци и тапациран мебел
- Машинско перење и сушење на теписи и теписони на лице место со професионални машини
- Чистење и полирање на мермер, ламинат, гранит, линолеум, плочки
- Чистење на прозори и стакла, достапни и не достапни
- Изнајмување на скеле со сертификати за безбедност

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Servis za cistenje - MP KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.