Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 10:00 - 20:00
  Недела 10:00 - 14:00
 • Контакт
  тел. 075 968 517
 • ID на Трговски Партнер
  36302065

Опис

Најповолен избор на свежо и вештачко цвеќе, свежи и вештачки арнжмани за секоја пригода. Се наоѓаме наспроти на Градскиот пазар во Охрид на булевар Туристичка на самиот кружен тек. 


Ве Очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HAPPY FLOWER?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.