Restaurant KALDRMA

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Fish and grill restaurant since 1986 on the exit of Nov Dojran, situated near the Dojran Lake. We guarantee quality in our food and taste that lasts! We are expecting you!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Restaurant KALDRMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.