Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302062

Опис


ДМ Јосифоски е лиценциран давател на поштенски услуги. Ние се наоѓаме накрши солиднос во зграда техника. Вршиме достава на :
- административни документи
- правни документи
- пакети и вредносни писма
Доставата ја вршиме низ цела прилепска и крушевска околија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DM JOSIFOSKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.