Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продавница за играчки Панда е место каде што може да најдете играчка за секое дете од дрвени, едукативни, друштвени, бебешка програма и многу други видови на играчки. Освен што може да не посетите во нашата продавница исто така вршиме и БЕСПЛАТНА достава до сите градови во Македонија, а нарачката може да ја направите преку нашата фејсбук страна.
Ве покануваме да дојдете и да не посетите, ќе ни претставува задоволство.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BALANS TREJD?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.