Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ЛИБЕРТИ ПАКЕТ од Штип е компанија за производство на секаков вид картони и картонски амбалажи.
Доколку имате потреба од било каков вид на картонски кутии, Ви стоиме на располагање.
ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Liberty Packet?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.