Cashback & Shopping Points

 • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 1,5% Cashback Валиден од 01.6.2023 до 15.6.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник, Четврток - Сабота 08:00 - 21:00
  Вторник 08:00 - 20:00
  Среда 08:00 - 16:00
 • Контакт
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36302043

Услови

Cashback World членските предности не важат за компјутери и компјутерски делови

Опис

.Фирмата се занимава со:
- продажба на компјутери и компјутерска галантерија
- изработка на реклами и рекламни материјали
- дигитално печатење на ПВЦ фолија, церада и колор ласер
- сечење на ласер и гравирање на плексиглас, дрво, метал и сл.
- продажба на канцелариски материјали
- флаери, визит карти и др.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SOFT COPY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.