EKOMONT DIZAJN

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Контакт
  mob: +389 71 369 958
 • Адреса
  -
 • ID на Трговски Партнер
  36302041

Опис

ЕКОМОНТ ДИЗАЈН вршу услуги на изведба на фасади на секакви објекти, внатрешна и надворешна изведба во гипс картон. 
Врши и продажба на материјали за завршни работи на фасади и гипс картон.  Исто така има и тим за молерофарбарски услуги, за внатрешно и надворешно молерисување. Сите задачи ги извршуваме брзо и професионално

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EKOMONT DIZAJN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.