Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

БЕКО ЛТД е реномиран и овластен продавач на електрични апарати за домакинство од производителите БЕКО, САМСУНГ, ГОРЕЊЕ, СЛОБОДА. Нуди голем избор на производи од бела техника како и системи за ладење.


Продавниците на БЕКО ЛТД  се наоѓаат на улица Фенклин Рузвелт бр. 41 како и во Трговскит центар во Населба Лисиче.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BEKO LTD?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.