Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

БЕКО ЛТД е реномиран и овластен продавач на електрични апарати за домакинство од производителите БЕКО, САМСУНГ, ГОРЕЊЕ, СЛОБОДА. Нуди голем избор на производи од бела техника како и системи за ладење.


Продавниците на БЕКО ЛТД  се наоѓаат на улица Фенклин Рузвелт бр. 41 како и во Трговскит центар во Населба Лисиче.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BEKO LTD?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.