BeeCity - Pcelni proizvodi i oprema

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

  • Работно време
    Понеделник - Сабота 08:00 - 16:00
  • Контакт
  • ID на Трговски Партнер
    36302036

Опис

Нашето портфолио го сочинуваат:
   - примарни пчелни производи: комерцијален и органски мед од домашни производители, полен, млеч, восок;
   - мешавини на пчелни производи (мед со млеч, перга и прополис) збогатени и  со други додатоци;
   - пчеларски прибор и опрема (сотни основи, центрифуги, млинови, заштитна опрема, погачи за прихрана,...)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BeeCity - Pcelni proizvodi i oprema?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.