Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија нуди изработка и монтажа на наквалитетни роло-гаражни и сегментни врати како и алуминиумски огради по најповолни цени.
Квалитетот на изработката и брзата монтажа се наш заштитен знак.
Повелете, лоцирани сме на две локации во Битола, но изведуваме низ цела Македонија. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Pande Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.