Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Сончева земја произведува лешници од сортата Тонта Џентиле на сопствени површини од над 9 ха. Фамилијарна компанија која работи согласно принципите на одржливи насади имплементирајќи најсовремени технологии во земјоделието.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sonceva Zemja?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.