Knizarnica "Pelikan"

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

КНИЖАРНИЦА ПЕЛИКАН Е ЛИДЕР ВО ДИСТРИБУЦИЈА НА КАНЦЕЛАРИСКИ  МАТЕРИЈАЛИ НА     ПОДРАЧЈЕТО НА СТРУГА И ОХРИД.ФИРМАТА ПОСТОИ ПОВЕЌЕ ОД 10 ГОД НА ПАЗАРОТ И УЖИВА ГОЛЕМА ДОВЕРБА КАЈ СВОИТЕ ПОТРОШУВАЧИ.ДОКАЗ ЗА ТОА СЕ ПРЕКУ 100 ПРАВНИ ЛИЦА И ИНСТИТУЦИИ КОИ ГИ КОРИСТАТ НАШИТЕ УСЛУГИ И ГОЛЕМ БРОЈ ПОТРОШУВАЧИ КОИ ГОДИШНО НЕ ПОСЕТУВААТ ВО НАШИТЕ ПРОДАВНИЦИ.РАСПОЛАГАМЕ СО МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР ОД 150 КВ И ПРОДАВНИЦА НА МАЛО ОД 25 КВ ВО ЦЕНТАРОТ НА СТРУГА.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Knizarnica "Pelikan"?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.