MEDIKA CENTRE - TETOVO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Дејности:лаборатории - дијагностички, лаборатории - биохемиски, здравствени оДејности:лаборатории - дијагностички, лаборатории - биохемиски, здравствени ординации - општи и специјалистички (приватни)рдинации - општи и специјалистички (приватни)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDIKA CENTRE - TETOVO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.