MEDIKA CENTRE - TETOVO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Дејности:лаборатории - дијагностички, лаборатории - биохемиски, здравствени оДејности:лаборатории - дијагностички, лаборатории - биохемиски, здравствени ординации - општи и специјалистички (приватни)рдинации - општи и специјалистички (приватни)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDIKA CENTRE - TETOVO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.