Butik MOJA KREACIJA

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Повеќе од 40 години фамилија Тасев го пренесува својот терзиски занает од колено на колено и тоа три генерации. Многу фирми до ден  денес се сведок и зборуваат во Струмица за квалитетот кој оваа семејство го нуди. Тргнувајки од најмалите детали, до најквалитетните материјали како и брзината и флексибилноста во изработката наменета за секоја женска индивидуа и конструкција е онаа кое Тасев го прави уникатен. Бутик Моја Креација е место каде што можете повеќе да дознаете за ова семејство како и за многуте уникатни  композиции наменети за многу пригоди и настани.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butik MOJA KREACIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.