Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Авто школа Зебра постои од 2004 година и со својата професионалност има створено илјадници возачи на територија на општина Битола.
Наш најголем успех е довербата кај нашите клиенти, која ја стекнавме со професионално залагање и труд.
Нашата авто школа нуди обука за возачи по теоретски и практичен дел за АМ и Б категорија. Нашите инструктори со долгогодишно искуство, ви овозможуваат професионална и најдобра подготовка за возачки испит.
Покрај теоретската и практична обука, нашите професионалци ви стојат на располагање за секаков вид на консултации, обезбедување на стручна литература и да Ви ги дадеме сите неопходни информации како на најлесен и најбрз начин дојдете до возачка дозвола. 
Нашите вработени се професионaлни предавачи и инструктори со долгогодишно искуство.При спроведувањето на обуката, искусните инструктори пристапуваат со внимание и професионализам кон секој кандидат и динамиката на обуката ја прилагодуваат спрема секој кандидат поединечно.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZEBRA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.